Légtechnikai rendszerek, légtechnikai idomok gyártása
Cégünkről - Bett-Air Kft. Ipari légtechnika Termékeink: ipari légtechnikai elemek, idomok, légcsatorna rendszerek Referenciák: légtechnikai rendszerek gyártása, kiépítése Elérhetőségek: Légtechnikai berendezések, légcsatornák gyártása Letöltés: Szerviz: Légtechnikai rendszerek javítása
Bett-Air Kft. Légtechnikai berendezések, lécsatorna rendszerek gyártása

A Bett-Air Kft.-t 1996-ban alapította négy természetes magyar magánszemély. A társaság megalakulása óta folyamatosan fejlődik stabil pénzügyi keretek között. Árbevétele és nyeresége évről-évre növekszik. Az évek során kialakult vevő–szállító kapcsolatait folyamatosan bővíti a cég. Az átlagos dolgozói létszám 12-15 fő.

A cég fő tevékenysége légcsatorna rendszerek, légtechnikai berendezések és légtechnikai idomok gyártása. Termékeink között - a kör- és négyszög keresztmetszetű légcsatorna elemek mellett - légtechnikai hangcsillapítók, szűrők, VAV készülékek, valamint esővédő és szabályozó zsaluk is megtalálhatók. Közel százféle standard légtechnikai termék szerepel a kínálatunkban, de emellett az egyedi légtechnikai igények kiszolgálására, speciális berendezések gyártására is fel vagyunk készülve.

A cég 1996–2006 között egy budapesti bérelt telephelyen működött. 2006 júliustól a teljes tevékenységével Diósdra költözött, ahol az újonnan épített 680 négyzetméteres műhelyében folyik az ipari légtechnikai elemek, berendezések gyártása.

A társaság a versenyképesség és a piaci pozíció hosszú távú biztosítását – a jelentős konkurencia ellenére – és az élvonalban maradását, a minőségi alapanyagok alkalmazásán túl, magas szintű gyártási tevékenységgel és a piaci eseményekre történő gyors, rugalmas reagálással kívánja elérni.

A társaság vezetősége és dolgozói a minél magasabb színvonalú termékminőség fenntarthatósága érdekében a gyártási technológia folyamatos korszerűsítését tartják leginkább szem előtt.

 

Pályázatok

A Bett-Air Kft a Pénzügyminisztérium támogatásával a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014 2030  projekt keretében célzott pénzügyi támogatásban részesült, mely keretében targonca, plazmavágó gép, és korckikészítő került beszerzésre.

 

 

 


 

Üzemünk

Székhely: 2049 Diósd, Vadrózsa köz 1.
Adószám: 12192856-2-13
Telefonszám: 06 23 545 043
Fax: 06 23 545 044
E-mail: info@bett-air.hu
Web: www.bett-air.hu
   
GPS-koordináták: N47° 25' 4.0434"; E18° 56' 37.572"
Bett-Air Kft. telefon
Bett-Air Kft. e-mail
Bett-Air Kft. ipari légtechnikai berendezések, légcsatornák, szűrők, hőszvattyúk gyártása